De diensten van WANScale

Met haar eigen ontwikkelde managed software platform, biedt WANScale maximaal beschikbare, veilige connectiviteit met volledige flexibiliteit voor iedere organisatie. Iedere oplossing is, via het platform, eenvoudig centraal te beheren.

Van een zeer betrouwbare internetverbinding tot robuuste connectiviteit voor complexe Multi Cloud omgevingen, WANScale biedt altijd een krachtige, veilige en kosteneffectieve oplossing. Door de security by default opzet levert ons platform SD-WAN diensten standaard als een SASE dienst.

SD-WAN Platform

Managed verbindingen via het beste, zelf ontwikkelde SD-WAN platform in Nederland. Alle soorten verbindingen, locaties en toepassingen

SD-Cloud-connect

SD Cloud Connectivity

Naadloos geïntegreerd in de SD-WAN oplossing. Eenvoudig verbinden en routeren van en naar de verschillende Public & Private Clouds.

SD Internet

SD Internet

Datacenter Internet connectiviteit met standaard ingebouwde security, DDOS beveiliging, beheer, quality of service en fail-over opties.

SD-WAN Platform

Het Managed SD-WAN platform van WANScale biedt op software gebaseerde connectiviteit. Dit vereenvoudigt het beheer van complexe SD-WAN omgevingen en netwerken.

Organisaties brengen hiermee al hun locaties onder in één veilig, beheerd netwerk. De ingebouwde intelligentie van het WANScale platform kiest voor iedere applicatie de meest optimale verbinding en herstelt connecties automatisch bij eventuele onderbrekingen.

Daardoor zijn applicaties altijd beschikbaar en beschikken ze steeds over de capaciteit die nodig is voor optimale prestaties. Doordat security een integraal onderdeel is van het netwerk, is de data maximaal beveiligd en hebben alleen bevoegden toegang tot de datastromen.

Security policies van organisaties kunnen eenvoudig over alle locaties en verbindingen geïmplementeerd en beheerd worden.

WANscale-netwerk1

SD Cloud Connectivity

Met Cloud Connectivity krijgen organisaties een stabiel en snelle verbinding met de Public & Private clouddiensten die ze afnemen. Deze verbindingen zijn naadloos onderdeel van het SD WAN, en vormen daarmee geen aparte connectie. Via het SD WAN Platform van WANScale zijn deze verbindingen en routeringen, ook naar de lokale Cloud Providers, eenvoudig te beheren en te beveiligen. Hiermee krijgen deze verbindingen ook de integrale Quality of Service die WANScale standaard biedt, en biedt dit inzicht in alle verbindingen en verkeer naar de Clouds toe.

 

De beheerde connectiviteit verzekert dat bedrijfskritische applicaties vanuit de Cloud altijd optimaal werken. Ook tijdens piekmomenten. Cloud Connectivity vereenvoudigt het beheer van multi Cloud omgevingen en maakt deze veiliger en robuuster.

Cloud Connectivity kennen wij in twee vormen: Cloud Connect en Cloud Routing

SD-Cloud-connect

SD Cloud Connect

Cloud Connect is de koppeling met een van de hyperscalers of lokale private Clouds. We leveren beveiligde verbindingen met Microsoft Azure, Amazon Web Services of Oracle Cloud. Via een private VPN krijgt u een directe koppeling met deze Public Clouds.

Cloud-routing-1

SD Cloud Routing

Alle multicloud connecties, de security policies en het applicatie verkeer, kunt u naadloos beheren via ons SD-WAN platform. Dit levert garanties voor het applicatie verkeer tussen uw lokale en public Clouds, Saas leveranciers en uw locaties. Wij halen de complexiteit uit het beheer van deze vaak verschillende paden en connecties.

WANscale-internetSD

SD Internet

Anders dan bij traditionele internetverbindingen biedt WANScale de mogelijkheid om de internet bandbreedte en connectie aan te passen aan uw prioriteiten en behoeften.

WANScale levert internet connectiviteit vanuit haar eigen datacenters met ingebouwde firewall security en standaard DDoS beveiliging als integraal onderdeel van het SD-WAN platform.

Belangrijke applicaties of verkeer krijgen voorrang op basis van prioriteit op momenten dat de bandbreedte beperkt is.

Heeft u een vraag voor onze specialisten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bezoekadres

Straatweg 60
3604 BC Maarssen

The Netherlands

Contactgegevens

info@wanscale.com
088 122 34 00

Copyright ©2023 WANscale