Skip to content

Platform

Load Balancing

Load Balancing is essentieel om de prestaties over twee of meer verbindingen van diverse ISP’s te optimaliseren.

Om de belasting over lijnen of verbindingen gelijkmatig te kunnen verdelen wordt dynamic load balancing gebruikt. Op deze manier worden alle verbindingen belast en optimaal gebruik gemaakt van de totaal beschikbare bandbreedte.

Load balancing

Continu analyse

Het balancing principe zorgt er voor dat verkeersstromen continu worden geanalyseerd en op basis van de werkelijke belasting over het meest geschikte pad worden gestuurd.

In het geval van een storing aan één van de verbindingen zal onze Service Edge het verkeer automatisch via een andere WAN verbinding naar ons platform routeren.

Verbeterde prestaties

Load balancing verdeelt de belasting op intelligente wijze over twee of meer WAN-verbindingen zonder gebruik te maken van complexe routeringsprotocollen zoals BGP. Op deze manier worden de systeemprestaties geoptimaliseerd.

In veel gevallen is een prettig neveneffect van twee of meer internet verbindingen de lagere totale operationele kosten van de internetdienst.

Dit wordt bereikt doordat vergelijkbare capaciteit bij een enkele ISP over het algemeen kostbaarder is of misschien zelfs niet beschikbaar in geval van high capacity lijnen.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Beheer uw netwerk op dezelfde manier als uw cloud omgeving