Voor wie?

WANSCale biedt een uitgebreid SD-WAN platform aan, dat is bedoeld voor bedrijven en instellingen, die ervaren dat hun WAN omgeving steeds complexer wordt en lastig te beheren en beveiligen.

De complexiteit van ICT en Cloud omgevingen neemt nog steeds toe. Medewerkers werken steeds meer vanaf verschillende locaties en werken daarbij met wisselende applicaties, die in een SaaS model worden geleverd.

Tel daarbij op het feit dat applicaties veilig en altijd en overal beschikbaar moeten zijn, gecombineerd met een schaarste aan IT personeel.

Stuk voor stuk ingrediënten, die vragen om een moderne oplossing.

Het WANScale platform voorziet in een oplossing voor al deze uitdagingen.

Partners gezocht

Het SD-WAN Platform van WANScale is bij uitstek geschikt om voor meerdere organisaties, meerdere verschillende netwerken te beheren.

Ook de connectiviteit en routeringen naar de diverse Cloud omgevingen kunnen worden toegevoegd aan het WANScale platform.

ICT partijen of Managed Service Providers die netwerken beheren voor klanten, kunnen wij een schaalbare oplossing leveren, waarmee zij met relatief weinig mankracht en kennis in staat zijn om een uitstekende dienstverlening te realiseren.

Daarmee kunnen zij hun portfolio uitbreiden en de beheeractiviteiten richting hun klanten sterk vereenvoudigen. Dat zorgt niet alleen voor kostenefficiëntie, maar ook voor tevreden klanten.

Geïnteresseerd in een samenwerking met WANScale of geïnteresseerd in een DEMO? Neem dan contact met ons op.

Partners kunnen snel opschalen en hun klanten volledige, secure SD-WAN diensten aanbieden.

Heeft u een vraag voor onze specialisten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bezoekadres

Straatweg 60
3604 BC Maarssen

The Netherlands

Contactgegevens

info@wanscale.com
088 122 34 00

Copyright ©2023 WANscale