Skip to content

Diensten

Bring your own IP

Bring your own IP (BYOIP) biedt u de mogelijkheid om uw eigen IP adressen mee te nemen naar ons platform om zo gebruik te kunnen blijven maken van uw bestaande reeksen van IP adressen.

De dienst “Bring your down IP addresses” stelt u in staat om de overgang naar nieuwe diensten of infrastructuren naadloos te laten verlopen, doordat u uw bestaande IP reeksen kan blijven gebruiken.

Bring Your Own IP

Migraties worden eenvoudiger

Wanneer u overweegt te migreren naar een nieuwe serviceprovider of cloudomgeving, kunt u de bestaande IP-adressen meenemen, wat de complexiteit van de migratie vermindert.

Vertrouwen

Door bestaande IP-adressen te blijven gebruiken via de Bring your own IP constructie, kunt u een consistente en vertrouwde aanwezigheid behouden richting klanten en partners en is het niet nodig om alle IP-gebaseerde referenties te updaten.

Beheer van uw IP adressen

Door uw eigen IP-space mee te nemen naar het Wanscale platform behoudt u de controle over uw eigen IP-adressen. Dit vereenvoudigt niet alleen het beheer, maar helpt u voldoen aan specifieke beveiligings- of nalevingsvereisten.

Compatibiliteit

Organisaties die beschikken over complexe netwerkconfiguraties kunnen door het behoud van hun eigen IP-adressen voorkomen dat ze conflicten en compatibiliteitsproblemen ervaren.

Bring your own IP

Heldere voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over Bring your own IP

Kan ik ook gebruik maken van IP adressen van een Internet Service Provider?

Ja, dat is mogelijk indien uw ISP dit toestaat. Wij adverteren in dat geval de IP adressen van de bewuste Internet Service Provider vanuit onze infrastructuur.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Beheer uw netwerk op dezelfde manier als uw cloud omgeving