Skip to content
Diensten

Cloud Connect

 

Met behulp van Cloud Connect krijgen organisaties een stabiel en snelle verbinding met de Public & Private clouddiensten die ze afnemen.

Cloud Connect is volledig onderdeel van de SD-WAN omgeving binnen het Wanscale platform. Hierdoor zijn alle verbindingen en routeringen naar de Cloud Providers op een uniforme wijze eenvoudig te beheren en beveiligen. Ook kunnen ze worden geïntegreerd met bestaande netwerkarchitecturen door gebruik te maken van standaardprotocollen en technologieën voor connectiviteit, zoals MPLS, VPN’s, of laag 2 ethernet verbindingen.

Quality of Service

Door Cloud Connect te integreren in het Wanscale platform krijgen deze verbindingen ook de integrale Quality of Service, die Wanscale standaard biedt en geeft dit inzicht in alle verbindingen en verkeer naar de Cloud omgevingen.

Dit vereenvoudigt het beheer van multi Cloud omgevingen en maakt deze bovendien veiliger en robuuster.

Hybride cloudstrategie

Cloud Connect ondersteunt een hybride cloudstrategie door het mogelijk te maken om naadloos verbinding te maken met zowel on-premise infrastructuur als cloudinfrastructuur, waardoor u de flexibiliteit heeft om workloads te verplaatsen en te schalen tussen verschillende omgevingen.

Complexiteit verwijderd

Alle multicloud connecties, security policies en het applicatie verkeer, kunt u naadloos beheren via ons platform. Dit zorgt voor garanties op het applicatie verkeer tussen uw lokale en public Clouds, Saas leveranciers en uw verschillende bedrijfslocaties. Wij halen letterlijk de complexiteit uit het beheer van deze verschillende connecties.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over Cloud Connect

Welke cloudproviders worden ondersteund?
De cloudproviders die wij direct kunnen koppelen zijn:
  • Amazon AWS met behulp van AWS Direct Connect
  • Microsoft Azure met behulp van ExpressRoute
  • Google Cloud met behulp van Google Cloud Interconnect

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Beheer uw netwerk op dezelfde manier als uw cloud omgeving