Skip to content
Diensten

Cloud Firewall

Binnen het Wanscale platform kan aanvullend gebruik gemaakt worden van een Cloud Firewall.

De standaard firewall suite van Wanscale bestaat uit een eigen ontwikkelde firewall, aangevuld met een virtuele Next-Gen Firewall omgeving van Fortinet.

De Wanscale firewall is gedistribueerd van opzet, zodat alle onderdelen binnen het netwerk gegarandeerde performance hebben en beveiliging zo dicht mogelijk bij de bron plaatsvind.

De next-gen Fortinet firewall staat geïsoleerd binnen het platform en zorgt voor de meest geavanceerdere beveiliging.

De firewall fungeert als het ware als een barrière tussen het interne netwerk van uw organisatie en alle externe cloudservices, platformen en cloud applicaties.

Schaalbaar

De firewall oplossingen van Wanscale zijn volledig schaalbaar. U betaalt uitsluitend voor de capaciteit, die u daadwerkelijk verbruikt. De Firewall inspecteert het netwerkverkeer dat de cloudinfrastructuur binnenkomt en verlaat, en past beleidsregels toe om te bepalen welk verkeer wordt toegestaan en welk verkeer wordt geblokkeerd. Dit wordt onder andere gedaan op basis van source en destination adressen, poorten, protocollen en applicatielayers.

Laag 4

Tot en met laag 4 van het OSI model wordt standaard beveiligd door het Wanscale platform.

Heldere voordelen

sd wan platform

Veelgestelde vragen over Cloud Firewall

Welke voordelen biedt een Cloud Firewall ten opzichte van een on-premise firewall?
Enkele voordelen van een Cloud Firewall zijn onder meer de mogelijkheid om snel en gemakkelijk schaalbaar te zijn, integratie met cloudservices voor betere zichtbaarheid en controle, verbeterde flexibiliteit voor hybride en multi-cloud omgevingen, en lagere operationele kosten door het vermijden van hardware-aankopen en -onderhoud.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren