Skip to content
Diensten

DC Connect

Verbind uw rack in het datacenter eenvoudig met behulp van DC Connect aan het Internet, de Cloud en branch locaties.

 

Beheer uw datacenter alsof het een vestiging is en maak gebruik van alle reeds bestaande functionaliteiten binnen het WANScale platform zoals integrated routing, firewalling en de beheerportal.

Beheer uw rack als een branch locatie

Neem uw rack in het datacenter op eenvoudige wijze op in uw connectiviteit landschap en maak slim gebruik van het bestaande security beleid en de inzichten via de smart dashboards.

Integrated routing & firewalling

Het Wanscale platform zorgt voor geintegreerde routing en firewalling zodat er naast de DC Connect verder niets meer nodig is.

Heldere voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over DC Connect

Wat heb ik minimaal nodig in het datacenter?
U heeft netwerkapparatuur nodig, zoals switches en routers, die worden geïnstalleerd in uw rack om connectiviteit te bieden binnen het datacenter en met externe netwerken. Voor de verbinding tussen uw rack en uw WAN-omgeving kunt u verschillende opties overwegen, waaronder:
  • Directe fysieke verbindingen: U kunt gebruikmaken van ethernetverbindingen, zoals fiber of koperen kabels, om een directe verbinding met uw WAN-provider tot stand te brengen. Dit kan worden bereikt via ethernet-switches in uw rack die zijn verbonden met externe switches of routers.
  • Internet Service Provider (ISP): U kunt een internetverbinding via een ISP configureren om verbinding te maken met uw WAN via het openbare internet. Dit vereist het gebruik van een router die is geconfigureerd voor internetconnectiviteit.
  • MPLS (Multiprotocol Label Switching): Als u een private WAN hebt via een MPLS-provider, kunt u een MPLS-verbinding configureren tussen uw datacenter en uw WAN, waardoor een veilige en betrouwbare verbinding wordt geboden tussen uw locaties.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Beheer uw netwerk op dezelfde manier als uw cloud omgeving