Skip to content

Platform

Multi Tenancy

Binnen het Wanscale platform speelt Multi Tenancy een belangrijke rol bij het ondersteunen van meerdere afzonderlijke gebruikers of organisaties.
Multi-tenancy maakt het mogelijkheid om meerdere, onafhankelijke tenants te bedienen binnen ons platform.

Isolatie van netwerkbronnen

Multi-tenancy zorgt voor de isolatie van netwerkbronnen tussen de verschillende tenants. Dit betekent dat de netwerkconfiguraties, beleidsregels en gegevens van de ene tenant strikt gescheiden blijven van die van de andere tenants. Elke tenant heeft zijn eigen virtuele omgeving binnen het Wanscale platform.

Multi-Tenancy

Gescheiden configuraties

Onze klanten hebben verschillende netwerkbehoeften en beveiligingsvereisten. Door gebruik te maken van meerdere tenants kan elke klant zijn netwerkconfiguraties onafhankelijk beheren.

Op deze manier kunnen organisaties hun netwerken aanpassen aan specifieke eisen, zoals bandbreedtebeheer, verkeersprioritering en beveiligingsinstellingen, zonder interferentie met andere tenants.

Schaalbaar en flexibel

Multi-tenancy zorgt voor schaalbaarheid van het platform. Het stelt ICT partijen, Service Providers, System Integrators en grote organisaties in staat om eenvoudig nieuwe tenants toe te voegen zonder de bestaande infrastructuur te verstoren.

Het Wanscale platform kent drie niveau’s binnen de multi-tenancy omgeving en biedt zo de mogelijkheid om diverse organisaties of entiteiten te bedienen op een gedeelde, schaalbare infrastructuur.

Voordelen

Veelgestelde vragen over Multi Tenancy

Wat is het voordeel van een Multi Tenant omgeving voor ICT dienstverleners?
Door gebruik te maken van meerdere beveiligingslagen binnen ons platform is het voor ICT dienstverleners eenvoudig geworden om de WAN omgevingen van hun klanten te beheren via één portal, terwijl tegelijkertijd de isolatie en beveiliging van individuele netwerkresources worden behouden. De scheiding van netwerkresources vindt plaats door het implementeren van virtuele SD-WAN instanties voor elke tenant. Deze virtuele instanties zijn gescheiden op het gebied van configuratie, beheer, beveiliging en prestaties, waardoor elke tenant de indruk krijgt van een eigen SD-WAN-netwerk.
Hoe wordt de beveiliging gewaarborgd in de Multi Tenancy omgeving?
De beveiliging wordt gewaarborgd door het implementeren van strikte isolatie tussen de tenants, waarbij elke tenant zijn eigen beveiligingsbeleid, VPN's en toegangscontroles kan definiëren. Dit voorkomt ongeautoriseerde toegang tussen de tenants onderling.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren