Skip to content
Platform

SD-WAN

SD-WAN zorgt er voor dat beheerfunctionaliteiten gescheiden worden van uw netwerkapparatuur, wat resulteert in een virtueel WAN-netwerk.

Wanscale heeft haar eigen SD-WAN technologie ontwikkeld en integraal opgenomen in het WANScale platform. Dit vermindert de complexiteit van uw WAN en Cloud omgeving aanzienlijk en verbetert ook nog eens de prestaties van alle applicaties. Het typische kenmerk van Software Defined WAN technologie is dat er gewerkt wordt op basis van een overlay en underlay techniek.
Wanscale SD-WAN

Altijd de juiste configuratie

Met behulp van Smart Provisioning zorgen wij er voor dat u maar op èèn plaats de configuratie van het gehele WAN beheert en dat vanuit onze portal het onderliggende platform wordt aangestuurd om de juiste configuraties door te voeren over alle locaties in het WAN.

Portal zorgt voor overzicht

Omdat onze portal zorgt voor de juiste configuraties in het netwerk en de apparatuur biedt dat tevens de mogelijkheid voor een uitgebreide manier van monitoren en het bieden van debug informatie. Nooit eerder had u vanuit een centraal oogpunt zoveel inzicht in uw netwerk.

Voordelen

Veelgestelde vragen over SD-WAN

Wat is het verschil tussen een geïntegreerd SD-WAN en een losstaande oplossing?
Het grootste verschil tussen ons geïntegreerd SD-WAN en een losstaande oplossing is de aanwezigheid van geavanceerdere beveiligingsfuncties. Bij een losstaande oplossing bent u vaak toch nog aangewezen op het gebruik van separate firewalls, terwijl ons geïntegreerds SD-WAN direct gebruik kan maken van de aanwezige firewalldiensten. Hierdoor kunt u een centraal netwerk- en beveiligingsbeleid voor het gehele bedrijfsnetwerk handhaven en hoeft u geen separate firewalls aan te schaffen.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren