Skip to content

Platform

Service Edge

De Wanscale Service Edge is de (hardware) oplossing welke als verlengstuk van het platform op locatie wordt geplaatst. Het is een universeel device waarop de diverse diensten zoals SD-WAN, Firewalling en Routing via het platform worden geactiveerd.

Het Wanscale platform werkt naadloos samen met de Service Edges welke op locatie wordt ingezet. De combinatie van Service Edge en Platform vormen het fundament van de totale Wanscale dienstverlening.

Service Edge WAN status
Service Edge WAN status

Virtual Services

Naast het activeren van de Wanscale diensten is het ook mogelijk om een aantal Virtual Machines zoals Session Border Controllers, Monitoring of andere applicaties op het device te activeren, zodat op een eenvoudige en integrale wijze een virtueel edge landschap te creëren is.

Volledige Controle

Via het portal zijn de Service Edges volledig te beheren en configureren. Dit houdt in dat alle configuraties vanuit het platform eenvoudig worden gegenereerd, beheerd en automatisch naar alle Service Edges worden gedistribueerd.

Voordelen

Veelgestelde vragen over de Service Edge

Kan de Service Edge redundant worden uitgevoerd?
Ja, onze Service Edge kan naar keuze worden uitgevoerd met 1 node of 2 nodes. Op het moment dat bij een versie met een dubbele node één van beide defect raakt, blijft alles op locatie gewoon functioneren.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren