Skip to content

Platform

Smart Dashboards

Smart Dashboards spelen een cruciale rol bij het beheer en de optimalisatie van netwerkprestaties en -beveiliging en bieden real-time inzicht in alle aspecten van het netwerk.

Met behulp van onze Smart Dashboards is het mogelijk om alle informatie over het netwerkverkeer, de prestaties van het netwerk en de beveiligingsstatus te centraliseren.

Hierdoor kunt u snel trends identificeren, problemen oplossen en proactief reageren op bedreigingen. Onze dashboards consolideren gegevens van diverse bronnen binnen de SD-WAN infrastructuur, waaronder endpoints, cloudapplicaties, en security gateways.

Smart Dashboards

Real-time en historisch

Onze dashboards kunnen worden gebruikt om real-time inzicht te creëren op het gebied van netwerkverkeer, bandbreedtegebruik en applicatieprestaties, situaties welke directe aandacht vereisen, maar biedt ook de mogelijkheid om historisch inzicht te krijgen in de uptime en het bandbreedte gebruik van onderliggende verbindingen, cloud omgevingen en applicaties. Of om bij security incidenten te onderzoeken vanaf welke bronnen toegang tot een gebruiker of applicatie is geweest.

Smart Dashboards zijn bij uitstek geschikt om de algehele netwerkgezondheid te bewaken en snel te reageren op prestatieproblemen.

Applicatiebewustzijn

Met behulp van onze dashboards identificeert en classificeert u eenvoudig applicaties die over het netwerk worden uitgevoerd, waardoor prioriteiten kunnen worden gesteld op basis van bedrijfskritische behoeften.

Beveiligingsinzichten

De dashboards bieden ook diepgaande inzichten in de beveiligingsstatus van het netwerk, inclusief dreigingsdetectie, gebruikersauthenticatie en toegangscontrole. Dit draagt bij aan het handhaven van uw IT beleid.

Voordelen

Veelgestelde vragen over Smart Dashboards

Welke soorten informatie worden typisch weergegeven?
Een Smart Dashboard geeft informatie weer zoals bandbreedtegebruik, latency, packet loss, applicatieprestaties, netwerktopologie, en beveiligingsstatistieken. Het biedt een uitgebreid overzicht van de netwerkcondities en activiteiten.
Wat zijn de voordelen binnen het Wanscale platform?
De voordelen van Smart Dashboards binnen het Wanscale platform zijn onder andere snellere probleemdetectie, proactief netwerkbeheer, betere besluitvorming op basis van real-time gegevens, verbeterde gebruikerservaring en de mogelijkheid om beleid dynamisch aan te passen.
Hoe dragen Smart Dashboards bij aan netwerkoptimalisatie binnen het Wanscale platform?
Onze dashboards bieden inzicht in netwerkprestaties en netwerkgebruik, waardoor u problemen snel kunnen identificeren en oplossen. Hierdoor kunt u het netwerk dynamisch aanpassen, prioriteiten stellen op basis van applicatievereisten en zorgen voor een efficiënte verdeling van bandbreedte.
Zijn Smart Dashboards gebruikersvriendelijk voor niet-technische stakeholders?
Ja, de Smart Dashboards van Wanscale zijn ontworpen met een gebruikersvriendelijke interface, grafische visualisaties en eenvoudige rapportage. Dit maakt ze toegankelijk voor niet-technische stakeholders, zoals managers en beleidsmakers, die snel inzicht kunnen krijgen zonder diepgaande technische kennis.
Kunnen de overzichten worden aangepast aan specifieke behoeften van een organisatie?
Ja, de Smart Dashboards van Wanscale zijn aanpasbaar aan de specifieke behoeften van een organisatie. Dit omvat het kunnen instellen van aangepaste meldingen, het selecteren van specifieke parameters voor weergave en het aanpassen van de gebruikersinterface op basis van de vereisten van de organisatie.
Zijn de Smart Dashboards ook beschikbaar voor externe toegang?
Ja, het Wanscale platform biedt de mogelijkheid om de overzichten ook extern te benaderen. Dit is vooral waardevol voor organisaties met gedistribueerde teams of meerdere locaties, waardoor netwerkbeheerders overal toegang hebben tot essentiële informatie.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren