Skip to content

De filosofie van Wanscale

Wanscale biedt een Cloud-based, provider-onafhankelijk connectiviteit platform, gebouwd op basis van zelf ontwikkelde SD-WAN en SASE-technologie.
Wanscale cloud space

Visie: vrijheid creëren voor organisaties

Gebruikers en bedrijfssystemen moeten op iedere locatie, op een eenduidige manier verbinding kunnen maken met applicatie- of cloud omgevingen. Iedere toepassing, iedere applicatie en iedere gebruiker moet met dezelfde beveiliging, dezelfde garanties en dezelfde snelheid overal kunnen werken.
Wanscale universe
Arjan Kunstman Wanscale

“Door een slimme combinatie van software en cloudificatie hoeven netwerken niet meer complex te zijn”

Signature wanscale

Mijn reis naar de innovatieve software van Wanscale begon met een visie, een verlangen om bedrijven te ondersteunen in een tijdperk van ongekende digitale transformatie.

Het was duidelijk dat traditionele netwerkinfrastructuren niet langer konden voldoen aan de eisen van een snel veranderende wereld.

Het was daarom noodzakelijk om een flexibeler, veiliger en intelligenter systeem te ontwerpen dat organisaties in staat zou stellen om hun grenzen te verleggen en nieuwe hoogten te bereiken.

Waarom heb ik Wanscale opgericht?

Omdat ik geloof in het empoweren van bedrijven met de vrijheid om te innoveren, te groeien en te gedijen in een gedigitaliseerd landschap. Het gaat mij niet alleen om het leveren van een netwerkoplossing; het gaat om het mogelijk maken van transformatie, waarbij ik als geen ander begrijp dat elke onderneming uniek is en haar eigen specifieke uitdagingen en doelen heeft. Dat is precies de reden dat ik met veel toewijding gestart ben met het Wanscale platform.

Onze software is een afspiegeling van onze passie voor het ondersteunen van bedrijven bij het bereiken van hun volledige potentieel. We streven naar een wereld waarin uw netwerk geen beperking is, maar een krachtig instrument dat u helpt te excelleren in een dynamische zakelijke omgeving.

Ik nodig u uit om meer te ontdekken over de visie achter Wanscale en hoe ons platform uw organisatie kan transformeren.

Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin connectiviteit een katalysator is voor innovatie en groei.

Arjan Kunstman

Founder & CEO, Wanscale

Wanscale is aangesloten bij ICT Waarborg

ICT Waarborg logo