De filosofie van WANScale

WANScale biedt een Cloud-based, provider-onafhankelijk connectiviteit platform, gebouwd op basis van zelf ontwikkelde SD-WAN en SASE-technologie.

Deze technologie stelt ons in staat om ons platform als een laag over bestaande connectiviteit te leggen.

Organisaties kunnen op die manier dynamisch en onafhankelijk van de onderliggende technologie, bestaande netwerken en connectiviteit oplossingen configureren en beheren vanuit één centrale portal.

Wat maakt ons platform uniek?

  • Eenvoudig te beheren
  • Provider onafhankelijk
  • Maximale beschikbaarheid
  • Netwerk, security en routing in één platform
  • End-to-end encryptie
  • Intentie gebaseerd
  • Gebruiksvriendelijke portal
  • Eenvoudig policies en regels aanmaken.
  • Multi Cloud ondersteuning
  • Monitoring

Vrijheid creëren voor organisaties

Gebruikers en bedrijfssystemen moeten op iedere locatie, op een eenduidige manier verbinding kunnen maken met applicatie- of cloud omgevingen. Iedere toepassing, iedere applicatie, iedere gebruiker moet met dezelfde beveiliging, dezelfde garanties en dezelfde snelheid moeten kunnen werken. Op iedere mogelijke plek in Nederland. Het zijn eisen die met de inzet van het managed SD-WAN platform ingevuld worden. Doordat de ICT-dienstverlening één geheel wordt, verdwijnen overwegingen rond locatie, beheersbaarheid en capaciteit steeds meer naar de achtergrond. De vrijheid die organisaties krijgen door vanuit een platform alle mogelijke verbindingen op te zetten, te configureren en te beheren, geeft ze de mogelijkheid zich te concentreren op wat echt belangrijk is voor hun business.

Het team

Arjan Kunstman - WanScale

Arjan Kunstman

Chief General

Arjan heeft een passie voor innovatie, en het net even wat anders doen. Zo is WANScale tot stand gekomen. Door zijn jarenlange ervaring in IT weet Arjan als geen ander welke oplossing gevraagd wordt om beheer van het WAN eenvoudig te maken, zonder dat dat ten koste gaat van veiligheid.

 

Jeroen van der Laan - WanScale

Jeroen van der Laan

Chief Software Development

Jeroen is de technische man achter WANScale. Hij heeft ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van software voor technische en commerciële toepassingen. Jeroen streeft er altijd naar om met behulp van software het maximale uit een organisatie te halen.

 

Milad Badal Jebraili - WanScale

Kamal El Hajjaj

Chief Customer Operations

Kamal’s passie ligt aan de kant van de operations. Hij heeft ervaring in het opzetten van customer operations afdelingen. Het verbinden van de interne en technische organisatie van de eindklant is zijn drijfveer.

 

Ian Blommaert - WanScale

Ian Blommaert

Chief Finance

Ian is het rekenwonder van WANScale. Hij heeft veel ervaring opgedaan als accountant. Die ervaring zet hij nu in om alle financiële processen optimaal te laten lopen.

 

Carrières

Al bij de oprichting staan innovatie en creativiteit bij WANScale centraal. Neem contact op met ons indien je wil werken binnen een enthousiast team.

Heeft u een vraag voor onze specialisten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bezoekadres

Straatweg 60
3604 BC Maarssen

The Netherlands

Contactgegevens

info@wanscale.com
088 122 34 00

Copyright ©2024 WANscale