Skip to content
DC Connect

Datacenter Firewalling

Datacenter Firewalling is een essentieel aspect van de beveiliging van uw Wide Area Network en zorgt er voor dat ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk en uw gegevens in het datacenter wordt voorkomen.

Gezien de rol van datacenter omgevingen binnen bedrijfsnetwerken zijn schaalbare en dynamische firewall setups noodzakelijk om beschikbare applicaties en gebruikers te beschermen. De juiste datacenter firewall is daarom vaak lastig te selecteren.

De distributed firewall opzet binnen het Wanscale platform schaalt automatisch mee met het gebruik en is eenvoudig uit te breiden met virtuele “Next-Gen” oplossingen van bijvoorbeeld Fortinet en Juniper.

Dit zorgt ervoor dat de datacenter firewalling te allen tijde kan worden afgestemd op de behoefte en daarmee een toekomstvaste investering is.

Applicaties als uitgangspunt

Datacenter Firewalling richt zich specifiek op het beveiligen van het netwerkverkeer binnen een datacenteromgeving en worden doorgaans gebruikt om applicaties te beveiligen, terwijl traditionele netwerk firewalling zich vaak richt op het beveiligen van de randen van het netwerk, zoals de verbinding met het internet. Datacenter Firewalls zijn over het algemeen geavanceerder en bieden meer functionaliteit afgestemd op de behoeften van datacenter omgevingen.

Het gedistribueerde firewall model binnen het WANScale platform maakt het mogelijk om security zo in te richten dat dit optimaal is afgestemd op het beschikbaar maken van alle applicaties.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over Datacenter Firewalling

Kan Datacenter Firewalling bijdragen aan compliance met regelgeving zoals GDPR en HIPAA?
Datacenter Firewalling kan helpen bij het waarborgen van compliance door het implementeren van beveiligingsmaatregelen, die voldoen aan de vereisten van regelgeving zoals GDPR en HIPAA. Dit omvat het beveiligen van privacy gevoelige gegevens, het controleren van de toegang tot informatie, en het monitoren van verkeer om eventuele inbreuken te detecteren en te rapporteren.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren