Skip to content

Platform

Wanscale biedt een software platform waarmee u alle netwerkverbindingen, connectiviteit, internetverkeer en beveiliging centraal kunt beheren via één gebruiksvriendelijke interface.
Ons platform stelt u in staat om zelfs de meest complexe WAN netwerken eenvoudig op te zetten en te beheren. Met de huidige WAN-technologieën is het beheer van een netwerk nog steeds verdeeld over afzonderlijke apparaten, wat niet alleen tijdrovend is, maar ook de kans op fouten vergroot.

Revolutionaire oplossing

Wanscale biedt een revolutionaire oplossing door het beheer van het hele netwerk centraal te stellen en de beheerfuncties los te koppelen van fysieke lijnen en netwerkapparatuur. Door middel van het portal is het mogelijk om het volledige netwerk te beheren. Alle instellingen, die worden ingegeven in het portal, worden automatisch op alle netwerkapparatuur geïmplementeerd.
Wanscale platform

Naadloze fail-over

Omdat de SD-WAN functies binnen het Wanscale platform de kwaliteit van de onderliggende verbindingen real-time in de gaten houden en op basis van packet-loss, latency en jitter dataverkeer kan sturen kunnen de verschillende verbindingen tussen de locatie en het platform als èèn logische verbinding gaan functioneren en ervaart de gebruiker geen last van fail-overs of fail-backs.

Ons platform zorgt voor:

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.

Straatweg 60
3604 BC Maarssen

088-1223400

info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren