Skip to content
DC Connect

Multi Datacenter

Beheer uw Multi Datacenter omgeving alsof het één locatie is en verbind deze eenvoudig met de rest van uw Wide Area Network, uw bedrijfsnetwerk en het internet.

Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van meerdere datacenter locaties of racks van waaruit applicaties aan de gebruikers worden aangeboden. Aangezien datacenters het kloppend hart zijn van uw applicatie landschap zijn zaken als beschikbaarheid en security van groot belang.

Met de dienst DC-Connect wordt het eenvoudig om meerdere datacenters met elkaar te verbinden en dit vervolgens integraal op te nemen in de complete WAN omgeving, waar ook de cloud en het internet onderdeel van uitmaken. Door de diverse datacenter locaties conceptueel als één logische locatie te beschouwen wordt een solide basis gelegd voor een mooie failover oplossing of een disaster recovery scenario.

Uitdagingen

De grootste uitdagingen van het beheren van een Multi Datacenter omgeving zijn onder meer het coördineren van resources en applicaties over meerdere locaties, het handhaven van consistente prestaties en beleidsregels, het minimaliseren van de latency tussen de datacenters, en het implementeren van beveiligingsmaatregelen.

WANScale helpt u bij het vinden van oplossingen voor deze uitdagingen.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over Multi Datacenter

Welke Multi Datacenter omgevingen worden ondersteund?
Wanscale ondersteunt verschillende Multi Datacenter configuraties. Dit kan een active-passive setup zijn waarbij één datacenter fungeert als back-up voor het andere, of een active-active setup waarbij beide datacenters gelijktijdig diensten leveren om de belasting te verdelen en de flexibiliteit te vergroten.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren