Skip to content
Diensten

SD Internet

Voorzie uw aangesloten locaties, clouds en datacenters eenvoudig van SD Internet.

Anders dan bij traditionele internetverbindingen biedt Wanscale de mogelijkheid om de internet bandbreedte en connectie aan te passen aan uw prioriteiten en behoeften.

Via het Wanscale platform en eigen datacenters bieden wij internet connectiviteit met ingebouwde firewall security.

SD Internet is een vrij nieuw begrip en verwijst naar een concept waarbij software-defined networking (SDN) principes worden toegepast op het internet, met als doel het verbeteren van de flexibiliteit, schaalbaarheid en beheerbaarheid van internet infrastructuren. Dit houdt in dat het traditionele internet wordt omgezet in een meer programmeerbare, geautomatiseerde en geoptimaliseerde omgeving met behulp van SDN-technologieën.

Prioriteit

Belangrijke applicaties of verkeer krijgt voorrang op basis van prioriteit en krijgt de bandbreedte toegewezen welke nodig is.

Anti-DDoS

Standaard wordt DDoS beveiliging aangeboden als integraal onderdeel van het Wanscale platform. Wij maken gebruik van meerdere DDoS-mitigatieplatforms, dit zijn geavanceerde platforms die specifiek zijn ontworpen om DDoS-aanvallen te detecteren en te neutraliseren door middel van realtime analyse en respons.

Heldere voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina`s:

Veelgestelde vragen over SD-Internet

Wat zijn de belangrijkste voordelen van SD-Internet?
Bij SD-Internet wordt de controlelaag (control plane) gescheiden van de datalaag (data plane). De controlelaag omvat de intelligentie en logica die beslissingen neemt over de doorstroming van het netwerkverkeer, terwijl de datalaag de feitelijke doorvoer van het verkeer behandelt. Door deze scheiding zijn wij in staat om de netwerkconfiguratie te centraliseren en automatiseren, waardoor we snel en dynamisch netwerkbronnen kunnen toewijzen en aanpassen aan de veranderende eisen van applicaties en services.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren