Skip to content

Verbinden met de multi-cloud duur en complex?

Wanscale universe overview

Er wordt te vaak gedacht dat overstappen naar een multi-cloud strategie een duur en complex proces is. Natuurlijk komen er de nodige technische handelingen aan te pas, maar het is niet zo spannend als vaak wordt gedacht.

Via het Wanscale platform kunnen gebruikers eenvoudig zelf de diverse verbindingen, redundantie en kwaliteit van en naar de cloud monitoren en beheren.

Als uw organisatie meerdere afdelingen of vestigingen heeft dan kan het voorkomen dat er meerdere cloud omgevingen zijn of dat er gebruik wordt gemaakt van meerdere SaaS omgevingen of leveranciers. Dit alles zorgt voor de nodige complexiteit, zeker op het gebied van security en verbindingen.

Wanscale heeft een platform ontwikkeld op basis van SD-WAN en SASE technologie wat dit voor uw organisatie oplost. Met behulp van het Wanscale platform brengt u alle connectiviteit van en naar de diverse cloud omgevingen en internet toegang samen in één platform.

Niet langer tijdrovend

Cloud is er in veel vormen en maten, van Office365 en Google Workspace tot meer bedrijfsspecifieke SaaS applicaties. Of van een public of private cloud tot colocatie in een datacenter. Organisaties denken veelal dat een gefragmenteerd landschap van verbindingen een kostbaar, tijdrovend en complex proces is.

Het tegenovergestelde is mogelijk. Door gebruik te maken van het WANScale platform worden zaken als routers, security, redundantie, quality of service op geautomatiseerde wijze uit handen genomen. Door het gedistribueerde karakter van het platform hoeft er niet meer te worden nagedacht over capaciteit en schaalbaarheid voor de toekomst.

Deze zaken worden verzorgd door het onderliggende WANScale SD-WAN platform. U heeft zelf geen fysieke serverruimte, routers of firewalls meer nodig. Het WANScale platform regelt alles op het gebied van connectiviteit en security voor u. Geen gedoe meer met hardware, geen zorgen meer of er voldoende kennis aanwezig is binnen de organisatie. Het enige wat u nodig heeft zijn internet verbindingen en het mooie is dat het ons niet uitmaakt bij welke provider u deze bestelt.

Bijna te mooi om waar te zijn en echt revolutionair !

Nieuwsgierig geworden en durft u de uitdaging aan?

Neem dan contact met mij op.

Arjan Kunstman

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren