Skip to content
SD Internet

Quality of Service

Optimaliseer de kwaliteit van applicaties voor gebruikers door Quality of Service. 

In veel bedrijfsnetwerken heeft het beschikbaar zijn van applicaties voor gebruikers de voornaamste focus. De perceptie van beschikbaarheid van het bedrijfsnetwerk valt of staat dan ook bij de ervaring van de gebruiker met de applicaties.

Een veel gebruikte maar doorgaans slecht geimplementeerde technologie is QoS, voluit Quality of Service genoemd. Met Quality of Service kan voor bepaalde datastromen de kwaliteit worden aangegeven zodat voor deze datastromen de prioriteit en minimaal beschikbare bandbreedte kan worden ingesteld.

Application Awareness

Quality of Service is een van de technologische principes onder Application Awareness, waarbij het netwerk bewust gemaakt wordt van de applicatie en de benodigde kwaliteitskenmerken voor deze applicatie.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over Quality of Service

Hoe kan QoS de prestaties van real-time toepassingen, zoals spraak- en videocommunicatie, verbeteren?
QoS kan de prestaties van real-time toepassingen verbeteren door het verminderen van latentie, jitter en packet loss, wat essentieel is voor een soepele en betrouwbare communicatie. Door prioriteit te geven aan real-time verkeer en ervoor te zorgen dat het voldoende bandbreedte heeft, kunnen QoS-mechanismen een consistente en hoogwaardige gebruikerservaring garanderen voor toepassingen zoals spraak- en videocommunicatie.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren