Skip to content

Platform

Application Awareness

Aan de hand van Application Awareness zorgt ons platform er voor dat het netwerk in staat is om intelligentie toe te passen op de applicaties die over het netwerk worden getransporteerd.
Dit is van cruciaal belang om de prestaties van applicaties te optimaliseren en zo de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Identificatie van applicaties

Met behulp van Application Awareness wordt het mogelijk om elke vorm van verkeer op het netwerk nauwkeurig te identificeren en te classificeren op basis van de specifieke applicatie die wordt gebruikt. Op deze manier kunt u een gedetailleerd inzicht krijgen in welke applicaties op welk moment en op welke locatie worden gebruikt en kan het platform intelligente beslissingen nemen over het beheer van het verkeer op basis van de vereisten van elke applicatie.

Bandbreedteoptimalisatie

Door te begrijpen welke applicaties prioriteit hebben, kan het onderliggende netwerk dynamisch de routering en toewijzing van bandbreedte aanpassen. Bedrijfskritische applicaties kunnen op deze manier voorrang krijgen, wat resulteert in een verbeterde prestatie en een betere gebruikerservaring.

Quality of Service

Inzicht in de applicaties stelt het netwerk in staat om een Quality of Service-beleid toe te passen op basis van de vereisten van specifieke applicaties. Op deze manier kunt u uw netwerkbronnen effectiever toewijzen en zorgen voor consistente prestaties, zelfs in tijden van toenemend verkeer.

Security

Applicatiebewustzijn speelt een sleutelrol in het versterken van de beveiliging. Door het gedrag van applicaties te begrijpen, kan het netwerk snel afwijkingen detecteren die kunnen wijzen op mogelijke bedreigingen. Het maakt geavanceerde beveiligingsmaatregelen mogelijk, zoals het blokkeren van ongeautoriseerde applicaties of het implementeren van specifieke beveiligingsbeleidslijnen voor bepaalde applicaties.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over Application Awareness

Hoe verschilt Application Awareness van traditionele verkeersherkenning in netwerken?
Traditionele verkeersherkenning is gebaseerd op het identificeren van protocollen en poorten, terwijl Application Awareness dieper gaat door specifieke applicaties te herkennen. Hierdoor kan het platform het verkeer optimaliseren op basis van de specifieke behoeften en kenmerken van elke applicatie.
Welke voordelen biedt Application Awareness aan een implementatie?
Application Awareness verbetert de netwerkprestaties door prioriteit te geven aan kritieke applicaties, het minimaliseren van latency voor real-time applicaties en het optimaliseren van de beschikbare bandbreedte op basis van de eisen van elke applicatie. Dit resulteert in een verbeterde gebruikerservaring.
Hoe kan Application Awareness worden gebruikt voor Quality of Service binnen het platform?
Met Application Awareness kan QoS-beleid specifiek worden toegepast op verschillende applicaties. Dit betekent dat kritieke applicaties prioriteit krijgen voor bandbreedte en lagere latency, wat de algemene kwaliteit van de dienstverlening verbetert.
Kunt u aangepaste beleidsregels instellen op basis van Application Awareness?
Ja, het Wanscale platform stelt u in staat om aangepaste beleidsregels in te stellen. Dit omvat het definiëren van prioriteiten, het beheren van bandbreedte en het toepassen van specifieke regels voor individuele applicaties
Is Application Awareness van toepassing op zowel interne als externe applicaties?
Ja, dat is van toepassing op zowel interne als externe applicaties. Hierdoor kan het WANScale platform consistente prestaties en beveiliging bieden, ongeacht of de applicaties zich in het lokale netwerk of in de cloud bevinden.
Hoe kan Application Awareness bijdragen aan efficiënter bandbreedtegebruik?
Applicatie bewustzijn stelt het WANScale platform in staat om bandbreedte effectiever toe te wijzen op basis van de behoeften van elke applicatie. Hierdoor wordt overmatig gebruik van bandbreedte door niet-kritieke applicaties verminderd, waardoor er meer ruimte is voor belangrijke applicaties.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Een WAN beheren was nog nooit eerder zo eenvoudig