Skip to content

Platform

Network Virtualisation

Het gehele Wanscale platform is gebouwd op basis van netwerk virtualisatie, waardoor u in staat bent om flexibel om te gaan met uw netwerkomgeving, de schaalbaarheid te vergroten en efficiënter beheer mogelijk maken.
Door de implementatie van gevirtualiseerde netwerkfuncties kunt u profiteren van een meer dynamische en aanpasbare netwerkomgeving, die beter kan inspelen op de evoluerende eisen van uw bedrijf.

Fysieke infrastructuur

Network Virtualisation scheidt de logische netwerkfuncties van de fysieke onderliggende infrastructuur, waardoor u in staat bent om de complexiteit van de fysieke netwerkinfrastructuur te verminderen.

Virtuele netwerkonderdelen

Het maakt het mogelijk om virtuele netwerkonderdelen, zoals virtuele routers, switches, firewalls en load balancers, te creëren. Deze virtuele entiteiten gedragen zich als hun fysieke tegenhangers, maar ze kunnen dynamisch worden geconfigureerd en aangepast aan de behoeften van uw organisatie.

Schaalbaar

Network Virtualisation biedt een hoge mate van schaalbaarheid door het vermogen om snel virtuele resources toe te voegen of te verwijderen. Dit is vooral belangrijk voor organisaties die te maken hebben met groeiende gebruikersaantallen, applicaties en geografische uitbreidingen.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over Network Virtualisation

Hoe verschilt Network Virtualisation van traditionele netwerken in een WAN-omgeving?
In traditionele netwerken zijn fysieke apparaten, zoals routers en switches, direct gekoppeld aan specifieke functies. Network Virtualisation gaat verder door deze fysieke elementen te abstraheren, waardoor virtuele netwerkfuncties dynamisch kunnen worden toegewezen op basis van behoeften.
Welke voordelen biedt Netwerk Virtualisatie aan implementaties?
Network Virtualisation biedt voordelen zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Het stelt organisaties in staat om snel nieuwe netwerkbronnen toe te voegen, de infrastructuur te consolideren en gemakkelijker in te spelen op veranderende eisen en wensen.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren