Skip to content

Platform

Session Control

Session Control is een fundamenteel concept binnen het Wanscale platform. Het biedt de mogelijkheid om nauwkeurig en dynamisch controle uit te oefenen over de communicatiesessies tussen eindgebruikers, apparaten en applicaties in het netwerk.
Deze controle is van cruciaal belang om de prestaties, beveiliging en gebruikerservaring te optimaliseren binnen het platform.

Dynamische routering en bandbreedtebeheer

Session Control maakt het mogelijk om dynamisch en intelligent de routering van communicatiesessies te beheren. Hierdoor kan het netwerk zich aanpassen aan veranderende omstandigheden, zoals fluctuaties in bandbreedtegebruik en de beschikbaarheid van netwerkpaden.

Prioriteren van applicatiesessies

U kunt specifieke applicatiesessies prioriteren op basis van bedrijfskritische behoeften. Zo blijven belangrijke applicaties hun consistent hoge prestaties behouden, zelfs in situaties van netwerkcongestie.

Bovendien draagt het bij aan de beveiliging van de SD-WAN omgeving door gebruik te maken van secure routing, encrypted tunnels en de toepassing van beveiligingsmaatregelen zoals firewallrules, intrusion detection, intrusion prevention, en content filtering op individuele sessies. Dit versterkt de bescherming tegen cyberaanvallen en dataverlies.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over Session control

Op welke manieren is Session Control geïmplementeerd in het platform?

Binnen het Wanscale platform wordt gewerkt met geavanceerde netwerktechnologieën en -protocollen, zoals Dynamic Path Selection (DPS), Quality of Service (QoS) policies, Application Aware routing en Load Balancing.

Session Control helpt bij het optimaliseren van de netwerkprestaties door het prioriteren van verkeer, het selecteren van de meest geschikte paden, het verminderen van latency en packet loss, en het optimaliseren van de bandbreedte-allocatie. Dit resulteert in een verbeterde doorvoer van data, reactietijd en algehele gebruikerservaring.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren