Skip to content

Platform

Provider Independent

Het grote voordeel van de Wanscale oplossing is dat het niet meer uitmaakt welke fysieke verbinding of provider er wordt gebruikt voor uw dataverkeer.

Zo kan er gebruik worden gemaakt van publiek internet, IP-VPN of Ethernet VPN verbindingen en maakt het ook niet uit of dit nu glasvezel, xDSL, 5G of bijvoorbeeld een Starlink verbinding is.

WANScale zorgt er voor dat meerdere fysieke verbindingen kunnen worden gebundeld tot één logische verbinding.

SD-WAN technologie

Met behulp van SD-WAN technologie wordt als het ware een virtuele laag over de bestaande fysieke verbindingen gelegd en worden deze verbindingen gecombineerd alsof het één logisch route is.

Slimme beleidsregels zorgen er vervolgens voor dat de juiste applicaties de benodigde prioriteit of kwaliteit van de onderliggende verbinding toegewezen krijgen, om zo optimaal te kunnen presteren.

Hoogst haalbare uptime

Zo kan verkeer worden gestuurd op basis van latency, packet-loss en jitter en wordt er in het geval van een backup situatie wordt er alleen overgeschakeld als de primaire verbinding er helemaal uit ligt, omdat op die manier de hoogst haalbare uptime wordt gerealiseerd.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Provider Independent infrastructuur?
Een Provider Independent infrastructuur biedt verschillende voordelen. Met een provideronafhankelijke infrastructuur bent u niet gebonden aan een specifieke serviceprovider. Dit betekent dat u vrijheid heeft om te kiezen uit verschillende providers op basis van prijs, kwaliteit van service, dekkingsgebied en andere criteria. Het stelt u in staat om te profiteren van concurrerende tarieven en betere serviceovereenkomsten. Daarnaast kan een Provider Independent infrastructuur redundantie en veerkracht bevorderen door het gebruik van meerdere providers of netwerkroutes. Dit vermindert weer de kans op uitval als gevolg van storingen bij één provider en verhoogt over het algemeen de betrouwbaarheid van uw netwerkverbindingen.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren