Skip to content

Platform

Portal

Het portal is het meest essentiële onderdeel van het Wanscale platform en fungeert als het ware als een commando centrum. Alle producten en diensten kunnen hier  worden geconfigureerd en beheerd.

Het portal heeft een grafische gebruikersinterface (GUI) waarmee gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot alle functionaliteiten van het platform.

Overzichtelijk

U kunt via het portal verschillende aspecten van het netwerk configureren, zoals bandbreedtebeheer, verkeersprioritering, beveiligingsinstellingen en failover-opties. Het portal is uitermate overzichtelijk opgebouwd, waardoor u snel en efficiënt wijzigingen kunt aanbrengen in netwerkconfiguraties.

Aan de achterkant bevindt zich het onderliggende platform, dat de daadwerkelijke uitvoering van de geconfigureerde beleidsregels en instellingen beheert. Het platform stuurt ook real-time de Service Edges aan in het netwerk.

Coördinatie

Wanneer een gebruiker wijzigingen aanbrengt in het portal, worden deze instructies naar het onderliggende platform gestuurd. Het platform zorgt vervolgens voor de coördinatie en distributie van deze wijzigingen naar alle relevante devices in het netwerk.

Het WANScale platform is volledig virtueel van opzet en bevat zowel functies voor technisch beheer als commerciële informatie zoals prijzen en orderinformatie.

Hyperscale inspired

Binnen het Wanscale portal zijn alle producten, diensten, orderinformatie en prijzen op logische wijze aan elkaar te koppelen, zodat inrichten van het connectiviteit landschap net zo eenvoudig is geworden als het beheren van een hyperscale cloud omgeving.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over het Wanscale Portal

Kan ik via het portal inzicht krijgen in de kosten?
Via de Cost Manager in het portal kan eenvoudig een overzicht van alle gemaakte kosten worden gegenereerd. Dit kan zowel per maand als cumulatief per jaar.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren