Skip to content

Platform

Zero Touch Management

Met behulp van Zero Touch Management is het configureren van netwerk apparatuur niet langer een tijdrovende en foutgevoelige klus.
Alle producten van Wanscale zijn zo ontwikkeld, dat zonder veel technische kennis de netwerk componenten te beheren en configureren zijn.

Zero Touch Management

Binnen het Wanscale portal worden de basis componenten ingericht waarna het platform automatisch de configuratie zal genereren en op alle netwerk componenten toepast.

Naast een besparing in tijd levert dit ook kwaliteit voordeel op aangezien configuratie niet meer met de hand hoeven te worden opgebouwd.

Zero Touch Management zorgt er voor dat implementatietijden worden verkort en menselijke configuratiefouten tot een minimum worden gereduceerd. Het verbetert de operationele efficiëntie en stelt u in staat om snel nieuwe locaties aan te sluiten of wijzigingen in het netwerk door te voeren op meerdere locaties tegelijkertijd.

Standaard Out-of-Band management

Door ons standaard meegeleverde out-of-band netwerk kan het platform altijd op een veilige wijze bij de netwerk componenten komen, waardoor onbereikbaarheid van de Service Edge bij een misconfiguratie tot het verleden behoort.

Voordelen

Veelgestelde vragen over Zero Touch Management

Welke taken kunnen worden uitgevoerd met Zero Touch Management?

Met Zero Touch Deployment kunnen taken zoals provisioning van nieuwe apparaten, configuratiebeheer, software-updates, netwerkmonitoring en probleemoplossing op afstand worden uitgevoerd.

Hoe helpt Zero Touch Provisioning bij het vereenvoudigen van netwerkbeheer?

Zero Touch Provisioning vereenvoudigt het netwerkbeheer door repetitieve configuratie taken te automatiseren en menselijke tussenkomst te minimaliseren. Hierdoor kunnen netwerkbeheerders zich veel meer richten op strategische taken en wordt de kans op configuratiefouten aanzienlijk verminderd.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren