Skip to content

Platform

Integrated Security

Een essentieel aspect van een SD-WAN netwerkomgeving is de naadloze integratie van beveiligingsmaatregelen. Deze integratie is niet alleen noodzakelijk om gevoelige gegevens te beschermen, maar ook om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen in een steeds complexere digitale omgeving.

In een tijdperk waarin cyberdreigingen voortdurend evolueren, vormen netwerken een belangrijk doelwit. SD-WAN, dat organisaties voorziet van flexibele en geoptimaliseerde netwerkverbindingen, brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Daarom is het van essentieel belang dat beveiligingsmaatregelen niet worden gezien als een optionele toevoeging, maar als een geïntegreerd onderdeel van het SD-WAN-ecosysteem.

Volledige security integratie

Wanscale heeft vanaf de start van de bouw van haar platform gezorgd voor een volledige integratie van beveiliging in haar SD-WAN omgeving.

Dat betekent dat beveiligingsprotocollen en -maatregelen inherent zijn aan het netwerkontwerp. Het strekt zich uit over alle verschillende lagen, van applicatiebeveiliging tot netwerksegmentatie en gebruikersauthenticatie.

Door beveiliging naadloos te weven in de kern van onze oplossing, kunnen organisaties zich beter beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Omdat security een integraal onderdeel is van het Wanscale platform en op een gedistribueerde wijze actief is, zijn wij in staat om kwaadaardig verkeer zo dicht mogelijk bij de bron tegen te houden, zodat het grote delen van het netwerk niet meer kan bereiken.

Sessie informatie

Daarnaast biedt het Wanscale platform op alle internet gerelateerde producten de mogelijkheid om DDOS protectie te activeren en al het internetverkeer door een externe Fortinet firewall te laten inspecteren.

Tot slot biedt het Wanscale platform de mogelijkheid om alle actieve en historische sessie-informatie op gedistribueerde wijze op te slaan, zodat een goed inzicht in verkeersstromen ontstaat en eventuele afwijkingen gemakkelijk te detecteren zijn.

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over Integrated Security

Wat zijn de voordelen van Integrated Security?
De voordelen van Integrated Security zijn onder meer:
  • Vereenvoudigd beheer: Het consolideren van beveiligingsfuncties binnen het framework vereenvoudigt het beheer en de configuratie.
  • Verbeterde bescherming: Het integreren van meerdere beveiligingslagen versterkt de bescherming tegen verschillende soorten bedreigingen.
  • Kostenbesparing: Het combineren van diverse beveiligingsfuncties leidt tot lagere kosten in vergelijking met het implementeren van afzonderlijke beveiligingsoplossingen.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Een WAN beheren was nooit eerder zo eenvoudig