Skip to content

Klantcases

Crematorium

Een crematorium, gevestigd op twee locaties in Zuid-Nederland maakt gebruik van redundante glasvezelverbindingen voor connectie met het Internet.

Vanaf de COVID periode heeft het crematorium een nieuwe dienst ontwikkeld, waardoor mensen op afstand een plechtigheid kunnen bijwonen achter hun PC.

Op dit moment wordt de dienst nog steeds aangeboden, maar wordt uitsluitend nog gebruikt door mensen, die niet in staat zijn om naar het crematorium te komen.

crematorium

Plechtigheid op afstand bijwonen

Een plechtigheid als een crematie  is een belangrijk moment. Het is een moment waarop de overledene wordt gewaardeerd voor zijn of haar bijdrage aan het leven.

Het is een uniek moment dat niet kan worden overgedaan. Dat is de reden dat het van het grootste belang is, dat alle verbindingen waarop mensen van buitenaf meekijken op dat moment gegarandeerd werken.

Wanneer de video verbinding op het moment van de plechtigheid  niet beschikbaar is, doet dat afbreuk aan de reputatie van de organisatie.

Herinnering

Om op een later tijdstip de dienst in het crematorium nogmaals te kunnen kijken worden alle plechtigheden opgenomen. Alle opnames worden met behulp van Vimeo gemaakt en bewaard in de cloud.

Onze oplossing

Wanscale heeft op beide locaties een redundante Service Edge geleverd, waarop twee internet verbindingen van twee verschillende carriers over glasvezel gekoppeld zijn.

Dit moet er voor zorgen dat de best mogelijke video verbinding wordt gerealiseerd, omdat het immers om een unieke gebeurtenis gaat, die niet kan worden overgedaan.

De combinatie van Service Edges op locatie, het Wanscale platform in de cloud, de redundante glasvezel verbindingen en de speciale video software zorgt er voor dat deze klant met een gerust hart deze dienst aanbieden en ervaart men niet of nauwelijks problemen.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Beheer uw netwerk op dezelfde manier als uw cloud omgeving