Skip to content
Cloud Connect

Multi Cloud Routing

Maak gebruik van Multi Cloud Routing om van uw multi cloud omgeving een overzichtelijk en beheersbaar geheel te maken.

Multi-cloud routing is het proces van routering van netwerkverkeer tussen verschillende cloudomgevingen, zoals openbare cloudproviders (bijvoorbeeld AWS, Azure, Google Cloud), private clouds en hybride cloudomgevingen.

Het doel is om een efficiënte, veilige en betrouwbare communicatie te faciliteren tussen applicaties, services en gebruikers die zich in verschillende cloudomgevingen bevinden.

Applicatie landschap

Veel organisaties hebben hun applicatie landschap ingericht op basis van een Multi Cloud setup of strategie vaak nog aangevuld met een eigen datacenter omgeving of on-premise ( private cloud ) omgeving. Door deze veelvoud aan verschillende cloud omgevingen ontstaan uitdagingen op het gebied van redundantie, overzicht en beheer. Bij de ontwikkeling van het Wanscale platform is niet alleen uitvoerig stilgestaan bij het verbinden van locaties maar ook aan het beschikbaar maken en houden van applicaties voor gebruikers vanuit verschillende cloud omgevingen.

Verschillende combinaties

Door de combinatie van aansluitingen bij meerdere cloud infrastructuren, vaak gecombineerd met meerdere verbindingen, providers en apparatuur, ontstaat een overzichtelijk of vaak onnodig complex geheel. Binnen het Wanscale platform kunnen eenvoudig clouds, datacenters en on-premise omgevings met elkaar worden verbonden en beheerd en wordt alle technische complexiteit verwijderd en tot een logisch geheel gebracht.

Enkelvoudig beheer en inzicht

Creeer een inzicht voor al uw cloud omgevingen en beheer deze vanuit een centraal onderdeel binnen het Wanscale portal.

Volledig virtueel

Het WANScale platform is volledig virtueel  waardoor geen fysieke apparatuur voor routing meer benodigd is ideel voor cloud native organisaties en organisaties met een dynamisch cloud landschap.    

Voordelen

sd wan platform

Gerelateerde pagina's:

Veelgestelde vragen over Multi Cloud Routing

Waarom zou ik kiezen voor Multi Cloud Routing?
Organisaties kiezen vaak voor Multi Cloud Routing vanwege de behoefte aan redundantie, veerkrachtigheid, flexibiliteit en het vermogen om de beste services van verschillende cloudproviders te benutten. Op deze manier is het ook mogelijk om vendor lock-in te voorkomen en te profiteren van de concurrentie tussen providers.

Interesse of meer weten?

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanscale

Wanscale B.V.
Straatweg 60
3604 BC Maarssen
088-1223400
info@wanscale.com

Wanscale maakt netwerken intelligent, veilig en eenvoudig te beheren